Pitkään harkittuani olen päättänyt aloittaa kertomukseni vuodesta 1990. Vuodesta 2010 vuoteen 1990 on kulunut aikaa jokseenkin tasan 20-vuotta, kun kirjaan tätä tekstiä ylös.

Mielestäni 20-vuotta on sopiva aikaväli selvittää, mitä nämä vuodet ovat tuoneet meidän kaikkien Litlehopien elämään. Millälailla kukin meistä on ihmisenä muuttunut tuona aikana, miten kasvanut muutenkin, kuin fyysisesti ja mihin suuntaan.

Aion aloittaa kertomukseni perheemme päästä, Isä Litlehopesta, joka on aina ollut perheemme napa ja keskiö, olivat ajat olleet sitten minkälaiset tahansa. Tällainen vaikutelma ainakin minulla on ja lapsistamme Esikoinen Litlehope on edelleenkin 36-vuotiaanan aikuisena ihmisenä sitä mieltä. Perheemme nuorimman lapsen Kuopus Litlehopin mielipiteestä en ole niinkään varma, koska hän on ollut aian se henkilö perheessämme, joka on nähnyt perheemme tilanteen erilailla, kuin me muut.

Tälläkertaa lopetan kertomukseni tähän, koska olen nyt saanut mieleni muokattua siihen uskoon, että paras tapa aloittaa tämä tarina on aloittaa se Isä Litlehopista koska hän on eittämättä perheemme todennäköisin pää ja auktoriteetti. Voihan kuitenkin tarinan edetessä osoittautua, että perheemme pää olikin joku muu, kuin Isä Litlehope.

Rakkaudella Äiti Litlehope <3